• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biologische afbreekbare koffiebeker - Stargrate

1 / 2
€14,00
Hippe, goed afsluitbare koffiebeker. De beker is gemaakt van biologisch afbreekbaar bamboe en meerdere malen te gebruiken.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Biologische afbreekbare koffiebeker - Stargrate

Jaarlijks worden er maar liefst 100 miljard koffiebekers eenmalig gebruikt om vervolgens te belanden op de afvalberg. Een duizelingwekkend getal, toch? Dat vonden de makers van Ecoffee ook. Hun bekers zijn meerdere malen te gebruiken en biologisch afbreekbaar. Ben je er klaar mee? Dan kan je de beker zo op de composthoop gooien omdat het materiaal volledig composteerbaar is. Daarmee vertegenwoordigt Ecoffee Cup een nieuwe generatie herbruikbare koffiebekers. 

De beker is licht, sterk en heerlijk om uit te drinken. Ideaal om overal mee naartoe te nemen en nog leuk ook door een breed scala aan helder kleuren en levendige patronen. Waarom duurzaam? Het productieproces is laag in energieverbruik en CO2- uitstoot. De bekers zelf zijn vrij van BPA (bisfenol A) en ftalaten. Na overvloedig gebruik is de beker volledig composteerbaar. Ze zijn geweldig om overal mee naartoe te nemen. 

Specificaties:
  • Materiaal beker: bamboevezels
  • Materiaal cover + mouw: siliconen (niet biologisch afbreekbaar)
  • Capaciteit: 400 ml
  • Gewicht: 135 g