• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oppervlakte reiniger - 100% natuurlijk

€14,60
Milieuvriendelijke oppervlakte reiniger, gemaakt van een speciale kleursoort. 100% natuurlijk, met een subtiele citrusgeur.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Oppervlakte reiniger - 100% natuurlijk

Reinigt, polijst en beschermt met uitzonderlijke reiniging resultaten. Snijdt door vuil en met gemak en is 100% natuurlijk.

Deze  milieuvriendelijke, krachtige reiniger is perfect voor gebruik thuis. Het is gemaakt van een speciaal soort, in de natuur voorkomende kleisoort, die werd ontdekt in 1948 en de klei is alleen te vinden in een klein dorpje in Frankrijk.
100% natuurlijk, en met een subtiele citrus geur, geeft het echt grote schoonmaak resultaten, zelfs bij hardnekkig vuil.
 
Makkelijk te gebruiken:
Met een natte spons en veeg over de pasta, gebruik dan een draaiende beweging op vrijwel elke harde ondergrond om goed schoon te maken 
  • Eco-vriendelijk, huidvriendelijk
  • Geen fosfaten, geen schoonmaakmiddelen en geen chemicaliën.
  • Reinigt, polijst en beschermt
 
Het is niet alleen duurzaam schoonmaken - het poetst en beschermt oppervlakken ook - terwijl u schoon maakt. Dus je oppervlakken blijven langer schoon. Het is ideaal voor gebruik op bijna alle harde oppervlakken, zoals roestvrij staal, ovens, tegels, ramen, spiegels, douchewanden, potten en pannen en nog veel meer ...
 
Tip: Het is een fantastische sieraden schoonmaker!
 
Inhoud: 1 x 300g Hard Surface Cleaner Tub & 1 Hard Surface Cleaner Sponge