• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lunch Bag Deluxe

€19,20
Deze PaperBag verwijst naar een oude Amerikaanse traditie uw lunch mee te nemen in papieren zak maar schijn bedriegt deze is van Tyvek.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Lunch Bag Deluxe

Een lunch box, een lunch tas hoe zullen we hem eens noemen deze Brown Paper Bag? Gemaakt van het nieuwe milieu vriendelijke materiaal Tyvek. De Brown Paper Bag is scheurvast, lek bestendig, en taai / duurzaam. Wat betekent dat in tegenstelling tot de papieren exemplaren, het een regenbui zal overleven.

Daarbij heeft deze luch bag heeft een stevige dubbele magneet bij de opening. Zodra uw warme lunch en drank er in zitten kunt u de vouwen naar beneden drukken zodat er bijna geen warmte verloren zal gaan. Uiteraard werkt het hetzelfde principe met de koude lunch, uw vruchtensap en salade zal lekker gekoeld blijven.

  • Material: Tyvek, Magnet
  • Tear proof, 
  • Splash Proof
  • Dimensions: 23 x 20 x 15 cm

 

"Tyvek is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE (hoge-dichtheid-polyetheen).

Het materiaal werd door het bedrijf DuPont ontwikkeld en als handelsmerk geregistreerd. Het bestaat uit willekeurig georiënteerde en thermisch gefixeerde vezels van zuivere HDPE. Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is knipbaar en snijdbaar. Tyvek wordt toegepast als papiervervanger bij onder andere enveloppen en polsbandjes voor popfestivals, als basismateriaal voor wegwerpoveralls ("witte pakken") en als isolatiemateriaal voor gebouwen.

Tyvek wordt ook gebruikt in medische verpakkingen. Tyvek wordt dan voorzien van een coating die ervoor zorgt dat het hecht aan het andere materiaal. Dit kunnen zowel blisters (doordrukstrips) zijn, als ook andere folies of films. De coating gaat pas werken als die verhit wordt. De materialen worden dus aan elkaar gelast." aldus wikipedia.