• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Massage set - Foot Work

€29,95
Een giftset met een voetmassagetool, speciale massage-sokken en een uitgebreide handleiding over de oude kunst van reflexologie.
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Massage set - Foot Work

Reflexologie is een oude massagetechniek. Leer hoe je je gezondheid en welzijn kan verbeteren door voetmassages! Dat kan heel goed met deze set en cadeau geven aan iemand die je liefhebt kan natuurlijk ook.

Inhoud:

  • voetmassage tool
  • boekje reflexologie
  • reflexologie sokken
  • 100% recyclebare verpakking

Voor je geest zorgen hoeft niet moeilijk te zijn.  De producten van Calm Club bieden je gemakkelijke en plezierige manieren om tijd te nemen en uw dagelijkse welzijn te verbeteren. 

 

Milieu

Producten van Calm Club worden op een verantwoorde manier gesourced en geproduceerd waarbij er zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. 
De Calm Club gebruikt 100% gerecyclede verpakkingen en plasticvrije producten.

Calm Club is toegewijd aan het ondersteunen van liefdadigheidsinstellingen voor de geestelijke gezondheid en doneert £ 0,10 van elk gekocht product aan goede doelen zoals The Avenues.
 
The Avenues is opgericht in 1979 om faciliteiten, hulp en ondersteuning te bieden aan jongeren die in uitdagende omstandigheden leven.