Klantenservice

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd een whatsapp bericht sturen op +31 6 4050 5615. Wij beantwoorden uw bericht binnen 24 uur.

Of mail naar [email protected].

Bekijken ook onze veelgestelde vragen rechts op deze pagina.

1 Verzenden & retourneren
1.1 Wat zijn de verzendkosten van een bestelling?

4,95 euro binnen Nederland, en 8,50 euro naar België en Duitsland. Gratis verzending is vanaf 50 euro binnen Nederland, en vanaf 55 euro naar België en Duitsland.

1.2 Hoe lang duurt de levering van een bestelling?

Gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.

1.3 Ik ben niet tevreden. Hoe dien ik een klacht in?

Uiteraard betreuren wij dat u niet tevreden bent met het product of de service die u verleend is.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

1.4 Ik wil een product retourneren. Hoe doe ik dit?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Copyright 2020 zerow Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »